Izjava o privatnosti

  1. Politika zaštite osobnih podataka

MAS-MEDIA d.o.o.  se obvezuje da neće zloupotrijebiti osobne podatke kupaca – ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja i ostale osobne podatke, te ih neće dostavljati trećim osobama, i neće ih učiniti dostupnima javnosti. Navedeni podaci služit će isključivo u svrhu poslovanja  MAS-MEDIA d.o.o. ..
Svi osobni podaci bit će strogo čuvani, a bit će dostupni isključivo zaposlenicima u poslovne svrhe.
Zaposlenici  MAS-MEDIA d.o.o. . obvezni su čuvati privatnost kupaca. MAS-MEDIA d.o.o. . zadržava pravo da u slučaju potrebe osobne podatke kupaca ustupi domaćim i međunarodnim zakonodavnim vlastima.

  1. Elektronička komunikacija

Posjetom stranici  www.mas-media.hr ili slanjem pošte na adresu  mas-media@mas-media.hrinfo@mas-media.hr ostvaruje se izravna komunikacija s  MAS-MEDIA d.o.o..  MAS-MEDIA d.o.o. . će kupcu slati elektroničke poruke samo u slučaju elektroničke narudžbe, osim na zahtjev.

  1. Sigurnost plaćanja

Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana korištenjem SSL enkripcije. Podržan je svjetski standard 128-bitnog SSL šifriranja za sigurnu kupovinu u web-trgovini. SSL – Secure Socket Layer enkripcija – tehnologija je koja omogućuje sigurnu komunikacijsku putanju između kupca i sustava kartične naplate i obrnuto. Na taj način sprječava se neovlašteno pristupanje podacima tijekom njihovog prijenosa. Brojevi kreditnih kartica se ne čuvaju u sustavu i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

Scroll to top